3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Kuzenini öldüren şahıs yakalandı

ADANA’da evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda öldürülen 29 yaşındaki Ramazan Kodaman’ın katil zanlısı olan amcasının oğlu 37 yaşındaki Mehmet Kodaman yakalandı. Zanlı, “Öldürmeseydim, ben ölecektim, pişman değilim” dedi.

İsmetpaşa Mahallesi’nde geçtiğimiz pazartesi günü meydana gelen olayda Ramazan Kodaman, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı amcasının oğlu Mehmet Kodaman tarafından tabancayla öldürüldü. Olayın ardından kaçan Mehmet Kodaman’ı arayan Cinayet Bürosu ekipleri, 2 amcaoğlunun, Kurban Bayramı öncesinde canlı hayvan getirip sattıklarını, bu nedenle de aralarında para anlaşmazlığı yaşandığını belirledi.

Zanlının Gürselpaşa Mahallesi’ndeki bir evde bulunduğu ve yurtdışına kaçma hazırlığında olduğunu saptayan polis, bu eve dün öğle saatlerinde operasyon düzenledi. Cinayette kullandığı tabancayla ele geçen Kodaman’ın, “Bana 200 bin YTL borcu vardı. Parayı istedim, vermedi. Konuşma bahanesiyle evine çağırdı. Tartışmaya başladık, tabancayı çekti. Boğuşma sırasında elinden aldım. Ateş ettim. Amacı beni öldürmekti. Ben öldürmeseydim, ölmüş olacaktım. Pişman değilim” dedi.

Kodaman, sorgusundan sonra çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

DHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 11:52:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?