2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Lise önünde bıçaklı kavga

Adana'da bir lisede çıkan kavgada 2 öğrenci bıçaklanırken, aynı okulun eski öğrencileri olan 2 kişi de darp edilerek yaralandı.

Alınan bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde bulunan Yeşilevler Endüstri Meslek Lisesi'nin bahçesinde meydana geldi. Okulun eski öğrencileri oldukları öğrenilen Ömer D. (18) ile Ömer K. (18), okula girmek istedi. Kapıda bulunan nöbetçilerin izin vermemesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Okul öğrencilerinin de katıldığı tartışmada üzerlerindeki bıçakla saldırmaya başlayan eski öğrenciler, Mustafa D. (19) ile Mustafa A.(18) adlı öğrencileri yaraladı.

Diğer öğrenciler tarafından darp edilen Ömer D. ve Ömer K., öğrencilerin elinden kurtularak kaçmaya başladı. Kaçarken polis tarafından yakalanan Ömer D. ve Ömer K. Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, okulun bahçesinde yaralı olarak bir süre ambulans bekleyen Mustafa D. ve Mustafa A. ise Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırganlar, yapılan tedavinin ardından karakola götürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 15:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?