5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Otel odası yeniden hizmete açıldı

Bir televizyon kanalında yayınlanan "Gelinim Olur musun?" yarışma programıyla ünlenen "Kaynana Semra" olarak bilinen Semra Yücel'in oğlu Ata Türk'ün, Adana'da ölü olarak bulunduğu otelde kaldığı oda müşterilerin hizmetine yeniden açıldı.

Ata Türk'ün (24) olay gecesi otele gelişi ve daha sonra sedye ile çıkarılışı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Otelin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Ata'nın, saat 04.19'da Doruk Otel'e gelişi, sedye ile dışarı çıkarılması ve yaşanan koşuşturmacalar yer alıyor. Doruk Oteli Müdürü Süleyman Keslek (64), Ata'nın ölü bulunduğu odayı yeniden müşterilerin hizmetine açtıklarını söyledi. Olay gününü anlatan Keslek, Ata Türk'ün otele 04.19'da sanatçı Cansever ile birlikte döndüğünü, Menajeri Erhan Arı ile birlikte tahsis edilen 104 nolu odaya yerleşirken, Cansever'e de 106 nolu odanın verildiğini belirtti. Keslek, Ata'nın kaldığı odaya pazar günü saat 15.00 sıralarında temizlik için telefon edilmesine rağmen cevap alınmaması üzerine "uyuyor" denilerek ısrar edilmediğini, daha sonra menajerlerinin gelmesiyle içeri girildiğinde yatakta yüzü koyun uyur vaziyette bulunduğunu ve vücudu çevrildiğinde ise ağzından bir miktar kan geldiğini anlattı.

Ata'nın durumunu farkedince hemen 112 Acil Servisi arandığını belirten Keslek, "Doktorlar gelip ilk müdahaleyi yaptığında nabız işareti görülünce 16.53 sıralarında hemen hastaneye kaldırıldı, ama kısa süre sonra ölüm haberi geldi" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 18:30:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?