2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Otomobilin altında sıkışarak öldü

ADANA’da 48 yaşındaki emekli işçi İbrahim Eren, kasksız ve alkollü kullandığı motosikletiyle, dar sokakta süratli giderken karşıdan gelen otomobilin altına girip araç altında sıkışınca yaşamını yitirdi.

Kaza, Aydınlar Mahallesi 22 sokakta meydana geldi. Barış Mahallesi 31 sokakta oturan 5 çocuk babası İbrahim Eren, dün öğle saatlerine kadar eşiyle birlikte oturup, alkol aldı. Eren, akşam üzeri arkadaşlarını ziyaret edeceğini söyleyerek evden çıktı. 01 JF 817 plakalı motosikletine binen Eren, gideceği mesafenin yakın olduğunu söyleyerek, eşinin ikazına rağmen motorun sepetliğindeki kaskı takmadan hareket etti.

Bir kaç dakika sonra alkolün de etkisiyle sürat yapan Eren, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen 2 çocuk babası Galip Yüksel’in kullandığı 01 NL 985 plakalı otomobile çarptı. Sentetik elyaf üretimi yapan bir fabrikada işçi olarak çalışan Yüksel, frene basmasına rağmen kazayı engelleyemedi. Motosikletiyle otomobilin altına giren İbrahim Eren, araç altında sıkışarak olay yerinde can verdi.

Otomobil sürücüsünü gözaltına alan polis, soruşturmayı sürdürüyor.

DHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 11:41:30
Güncelleme :3 Ocak 2008 Perşembe 11:45:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gökçen Çakıroğlu IP: 88.250.217.xxx Tarih : 4.01.2008 12:02:48

Yaşanan trafik kazaları Hemen hemen hergün birilerinin hayatına son verirken, birilerini sakatlayıp ve birilerini yaralarken bir yandan da büyük kayıplar yaşayan ailelerin, sevgililerin, dostların acılarını onlarla paylaşarak burdan bu acıları yaşayan tüm herkese baş sağlığı ve geride kalanlara uzun ömürler diler kazasız günler geçirmelerini Allah' tan ümid ederim.. yaptığım iş nedeniyle hemen hemen hergün en az 4 trafik kazası ile ilgilenip mağdur ve mağdur yakınlarının dertlerini ve bu üzüntülerini onlarla hergün tekrar tekrar yaşadığımı belirtmek istiyorum. reklam yapamayacağım için çalıştığım kurumun ismini veremiyorumTrafik kazası geçiripte ne yapması gerektiğini bilmeyen veya sigorta şirketlerinden parasını alamayan veya az tazminat alan, nasıl bir yol izlemesi gerektiği ile ilgili bilgi edinmek isteyen tüm site sakinleri ve ziyaretçileri benimle rahatlıkla konuşabilirler. .Tüm sorularınızın ve sıkıntılarınızın çözüm bulması ümidiyle... Gökçen Çakıroğlu