5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Tavşan Adası'nda 18 baraka yıkıldı

Adana'da Seyhan Baraj Gölü kenarında ve Tavşan Adası'ndaki 18 baraka zabıta ekiplerince yıkıldı. Kent Konseyi'nin tavsiye kararından sonra sorumluluk alanındaki meydan, bulvar ve ana caddelerde tabela kirliliğiyle mücadele başlatan Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Baraj Gölü'nün kirlenmesine neden olan ruhsatsız teknelerden sonra baraka sorununa da el attı.

Seyhan Baraj gölü kenarında ve Tavşan Adası'ndaki barakaların yıkılması konusunda sahiplerine ihtar çeken Zabıta Müdürlüğü, sürenin bitiminden sonra operasyon başlattı. Zabıta ekipleri, baraj gölü çevresinde ve Tavşan Adası'ndaki 18 barakayı yıktı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Zafer Arslan, yaptığı açıklamada, baraj gölünün kirletilmesine neden olan 6'sı Tavşan Adası'nda olmak üzere toplam 18 baraka sahibine ihtar çektiklerini hatırlatarak, "İhtar süresinin bitiminden sonra yıkılmayan barakalara operasyon düzenledik. İçerisinde tuvalet ve banyo dahi bulunan barakaları yerle bir ettik. Kentimizi ve gölümüzü kirleten unsurlarla mücadelemiz sonuna kadar sürecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 15:51:32
Güncelleme :21 Eylül 2005 Çarşamba 16:15:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?