5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Üstgeçit başına dert oldu

Adana'da dün akşam 50 metre uzaklıktaki üstgeçit yerine refüjdeki demir korkuluklardan atlayarak yolun karşısına geçmek isteyen bir kişinin ayakları kırıldı.

Olaydan kısa süre ayakları kırılan gencin kullanmadığı üstgeçitte çıkan kavgada ise 2 kişi bıçaklanarak yaralandı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam saat 20.30 sularında, 26 yaşındaki Ümit Belen, Celal Bayar Köprülü Kavşağı'nın altındaki D-400 Karayolu'ndan karşıya geçmek istedi.

50 metre uzaklıktaki Atilla Altıkat Köprüsü'ndeki üst geçidi kullanmayan Bulut, refüjdeki demir korkulukların üzerinden atlamak isterken, korkuluklara sıkışan ayakları kırıldı.

Bulut, kurtarılması için cep telefonuyla polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Bulut'un ayaklarının kırıldığını görünce, olay yerine ambulans çağırdı. Hareketsiz halde ambulans bekleyen Bulut, "Kuralları ihlal ettim ve demir korkuluklardan atlayarak yolun karşısına geçmeye çalıştım, hatalıyım" dedi. Acılar içinde gözyaşı döken Bulut, ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada, ayakları kırılan Ümit Bulut'un kullanmadığı üst geçitte aynı akşam "yan bakma" meselesi yüzünden 4 kişi arasında kavga çıktı.

19 yaşındaki F.Ü. ile 22 yaşındaki A.G. isimli 2 arkadaş bir barda alkol aldıktan sonra Atilla Altıkat Köprüsü'ndeki üstgeçidin üzerinde tanımadıkları 2 kişiyle "yan bakma" meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu F.Ü. ve A.G. sırtlarından aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Olay yerine gelen ambulans görevlilerine, önce kendisini götürmesini isteyen genç, sedyede bu kez de arkadaşının da hastaneye götürülmesini istedi. Yaralılar, Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

.
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2005 Cuma 11:34:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?