2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Valilik önünde intihar girişimi

Adana'da işsiz bir kişi, evine ekmek götüremediği gerekçesiyle valilik önünde ekmek bıçağını boğazına dayayıp intihara kalkıştı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Valiliği önüne gelen 3 çocuk babası Faraç Askay (42), elindeki ekmek bıçağını boğazına dayayıp intihar edeceğini söyledi. Valilikte görevli polislerin uzun süre ikna etmeye çalıştığı Askay, üzerindeki kıyafeti de çıkartarak işsiz olduğunu ve uzun süredir eve ekmek götüremediğini söyleyerek, "Siz eve ekmek götürememek nedir bilir misiniz? Sizin çocuklarınız sizden ekmek isteyince hiç götüremediğiniz oldu mu? Benim 3 tane kız çocuğum var. Her gün ekmek istiyorlar ama ben götüremiyorum. Bir baba olarak eve ekmek götürememek, çocuklarının karnını doyuramamak nedir bilir misiniz?" dedi.

Boğazına ekmek bıçağını dayayıp Vali İlhan Atış ile görüşmek isteyen Askay, bir süre sonra Vali Atış'ın görüşmeyi kabul etmesi üzerine elindeki bıçağı polise teslim etti. Vali Atış ile görüşen Askay, daha öce işportacılık yaptığını, ancak uzun süredir işsiz gezdiği için böyle bir eyleme başvurduğunu belirtti. Askay, polislerin el koyduğu ekmek bıçağını da evden getirdiğini belirterek, geri istedi ancak polisler bıçağı vermedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2008 Cuma 14:03:52
Güncelleme :11 Ocak 2008 Cuma 14:07:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?