5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Yağmur fuar çalışanlarına güç anlar yaşattı

Adana'da bu yıl 3.'sü düzenlenen Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı'nda, şiddetli yağış sonrası çadırlarda stant kuran firmalar sıkıntıya düştü. Şiddetli yağış sonrası çadırların üzerinde biriken yağmur suları aşağı sızınca stant görevlileri, ürünlerini korumak için ilginç yollara başvurdu. Firma görevlilerinden bazıları sızan yağmur sularına karşılık plastik su bardağı tutarken, bazılarının da kovalarla ürünlerini korumaya çalıştıkları görüldü.

 Çukurova Fuarcılık A.Ş. (ÇUFAŞ) ve Adana Ticaret Odası Başkanı Şaban Baş, fuar VIP salonunda akşam saatlerinde düzenlediği basın toplantısında olayın abartılmaması gerektiğine işaret ederek, "Biz doğuştan fuarcı değiliz. Sıkıntılar olacak. Ama küçük şeyler abartılmamalı. Yağmur nedeniyle çadırlardan küçük çaplı su sızıntıları olmuş. Zarar gören firma varsa tazmin ederiz. İnşallah, seneye kalıcı binalarda uluslararası boyutta vereceğimiz hizmette bunlar yaşanmayacak" dedi.

Bu arada, Başkan Şaban Baş ile fuar yetkilileri, fuarda stant açan Azerbaycan Cumhuriyeti'ne bağlı Özerk Nahçıvan Cumhuriyeti'nin açtığı stant ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden gelen Kıbrıs Sanayi Odası stantını ziyaret ederek sohbette bulundu. Nahcıvan ve Kıbrıslı misafirler, Türkiye ve Adana'da bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Öte yandan 2 Ekim'e kadar sürecek fuarda Büyükşehir Belediyesi Bando Ekibi de akşamları fuar alanında konserler vererek halkı coşturuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2005 Çarşamba 23:46:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?