5
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

"Beyaz Gelincik" dizisinin oyuncularına kokteyl

Çukurova'da "beyaz altın" pamuğun öyküsünü anlatan "Beyaz Gelincik" dizisinin oyuncularına Adana'ya yaptıkları tanıtım hizmetinden dolayı bir kokteyl verildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak tarafından Adana Müteahhitler Birliği Tesisleri'nde verilen kokteyle dizinin yapımcısı Erol Avcı ile başrol oyuncuları Altan Erkekli, Erkan Petekkaya, Mehmet Günsür, İsmail Hacıoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Betül Şahin ve Tülin Özen de katıldı.

Dizi oyuncularından önce kokteyl alanına gelerek hakim tepeden Seyhan Nehri'nin güzelliğini basına gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, "Dizide Adana'nın birçok güzellikleri gösteriliyor. Ama daha görülecek çok yer var. İşte onlardan biri de burası. Bu dizi geçmişte 300 bin hektarlara varan pamuk ekim alanlarını yeniden eski günlerine dönmeye teşvik edecek. Şu anda Adana'da pamuk ekim alanı 30 bin hektara kadar düştü. Bu diziyle pamuk ekim alanlarımızın artmasını, dışarıya ödenen dövizimizin de azalmasını diliyorum" dedi.
Dizide Adanalı eski bir bakanı oynayan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Orhan Ürgenç de, "Dizi de Adanalı eski enerji bakanını oynayacağım. Ama bakan gibi bakan olacağım. Adanalı bakan nasıl olur herkes görecek" iddiasında bulundu.

Bu arada, dizinin yapımcısı Erol Avcı ile oyuncuları Erkan Petekkaya, Altan Erkekli, "Beyaz Gelincik"i oynayan Sezin Akbaşoğulları ve Betül Şahin de, Adana'yı ve insanlarını çok sıcak bulduklarını ve çekimler için yaklaşık 2 yıl Adana'da kalacaklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 14:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?