5
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Tatlıses: Parayı basın gelelim

Adana'da eski gazinocu ve organizatör Halil Genç'in düzenlediği gecede sahneye çıkan İbrahim Tatlıses dolar ve gül yağmuruna tutuldu. 2 saat boyunca hayranlarına müzik ziyafeti çeken Tatlıses Adana'nın kendisi için çok özel bir yeri olduğunu belirtip kendisi ve Sibel Can dışında hiç kimsenin organizatörlere para kazandırmayacağını savundu.

Seyhan Oteli Balo Salonu'nda sahne alan İbrahim Tatlıses, "Ben öksüz, ben yetim" adlı parçası hayranlarının karşısına çıktı. Yaklaşık 700 kişinin katıldığı konseri Adana Valisi M. Cahit Kıraç, Ticaret Odası Başkanı Şaban Baş ile çok sayıda seçkin davetli izledi.

Tatlıses, sahneye çıkmadan önce kendisine övgüler yağdıran organizatör Halil Genç'e konser boyunca şaka ile karışık göndermelerde bulundu. Tatlıses "Bu kadar yağ çekmeye gerek yok. Yok 3 yıl uğramamışmışım, yok imparatormuşum. Bunların hepsi hikaye. Parayı vereceksin istediğin zaman geleceğiz" dedi.

Kendisi ve Sibel Can dışında organizatörlere kimsenin para kazandırmayacağını iddia eden Tatlıses "En iyi parayı biz kazandırırız. Bizim dışımızda kimse para kazandırmaz" dedi.

Adana'da çok özel dostlukları olduğunu belirten Tatlıses " "Ben Urfa'da doğdum ama, burada bu güzel memlekette çok güzel günlerim geçti. İnşaat işçiliğini burada yaptım, ilk pavyonda şarkı söylemeye burada başladım. Burayı unutmak mümkün mü? Bu nedenle her televizyon programında Adana'dan boşuna bahsetmiyoruz. Bazı dostlarımız artık burada yok. Onları rahmetle anıyorum. Mesela bir Akif Kaplan. Adam gibi adamdı. Ben hayatı, dostluğu, namuslu ve dürüst olmayı burada öğrendim. Ben insanları dolandıramam, yalan söyleyemem" dedi.

Tatlıses bu sözlerin üzerine "Benden iyi kimse Yalan adlı parçayı söyleyemez" diyerek bu şarkıyı seslendirdi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Tatlıses, masaları tek tek dolaşarak, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Aybars Ertan - Kenthaber / Adana
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2005 Salı 08:03:02
Güncelleme :5 Ekim 2005 Çarşamba 15:25:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?