5
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Üniversite mezunu kardeşlere sahnede büyük ilgi

Adana'da sahneye çıkan üniversite mezunu Seyhan ve Beyhan adlı kız kardeşler, şarkı söylemeyi sevdikleri için sanatçı olmaya karar verdiklerini söyledi. İnci Oteli Barı'nda sahne alan Beyhan ve Seyhan Yiğit, düzgün fizikleri ve boylarının uzunluğu nedeniyle Ankara'da üniversite eğitimlerini sürdürürken mankenliğe başladıklarını ve öğrenimlerini tamamladıktan sonra ise 2001 yılında çeşitli otellerin gece kulübü ve barlarında sahneye çıkmaya başladıklarını belirtti.

Seyhan ve Beyhan Yiğit, bir süre daha birlikte Ankara'da mankenlik yaptıktan sonra 2001 yılında yakınları ve arkadaşlarının "Sesiniz ve fiziğiniz çok güzel neden sanatçı olmuyorsunuz" önerisi üzerine müzik eğitimi aldıktan sonra şarkıcılığa başladıklarını söyledi. Yiğit kardeşler, "Hayalimiz olan şarkıcılığı yapmaktan çok mutluyuz. Kendi alanımızda hiç çalışma imkanımız olmadı. Mankenlik yıllarımızın ardından ise 4 yıldır birlikte çeşitli otellerin gece kulübü ve barlarında sahneye çıkıyoruz. Şimdilik ise albüm yapmayı düşünmüyoruz. Ancak ileride neden olmasın. En azından birlikte bir klip çekmek isteriz. Sesimize güveniyoruz" dedi.

Seyhan Yiğit, Ankara Üniversitesi Radyo Televizyonculuk Bölümü'nden, Beyhan Yiğit ise Ankara Gazi Üniversitesi İşletmecilik Fakültesi'nden 4 yıl süren eğitimleri sonucu mezun oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 14:33:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?