18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Öz yeğenini bıçaklayarak öldürdü

Adana'da alkollü bir kişi öz yeğenini bıçaklayarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre olay, Merkez Seyhan İlçesi Bey Mahallesi 43 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Boz (55) Tarsus'tan kendisini ziyarete gelen yeğeni Kemal Boz (28) ile birlikte evde alkol alarak yemek yediler. Alkolün etkisi ile tartışmaya başlayan amca yeğenin tartışması daha sonra küfürleşmeye dönüşünce Kemal Boz, amcası Mehmet Boz'a "gevşek" dedi.

"Gevşek" lafına sinirlenen Mehmet Boz, yemek sofrasındaki bıçağı alarak Kemal Boz'u kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Kemal Boz olay yerinde hayatını kaybederken, paniğe kapılan Mehmet Boz, cesedi poşetle sardıktan sonra damadı Erol İ.'yi arayarak evine gelmesini istedi. Boz, olay yerine gelen Erol İ.'den cesedi kaldırmak için yardım istedi. Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen Erol İ., dışarı çıkarak polisi aradı. Polisin gelmesiyle olay yerinde yakalanan Mehmet Boz, sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Mehmet Boz'un olayda kullandığı bıçak evin bulunduğu sokağın başında bir logar kapağının içinde bulundu.

Mehmet Boz'un damadı Erol İ., kayınpederinin aşırı alkollü olduğunu ve kendisine "oğlum" ve "gevşek" gibi ifadeler kullandığı için yeğeni Kemal Boz'u öldürdüğünü söyledi. Polis olay ile ilgili geniş çapta soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 10:41:04
Güncelleme :28 Aralık 2005 Çarşamba 11:14:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?