23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Üşüyen baba cinneti

Adana'da kendisini soğuk odada yatırdıkları iddiasıyla cinnet getiren 1 kişi, oğlunu bıçakla öldürdükten sonra eşini av tüfeğiyle vurarak yaraladı.

Alınan bilgiye göre olay, bugün sabah saat 05.30 sularında, merkez Seyhan İlçesi Çamlıbel Mahallesi, 11. Sokak, 37 numaralı evde meydana geldi. Daha önce eşi ve çocuklarının, kendileriyle ilgilenmediği gerekçesiyle eve almadığı Hüseyin Kahraman (59), dün akşam yine evine geldi. Yine eve alınmak istenmeyen Kahraman, dini nikahlı eşi 55 yaşındaki Hanım Tunk ve Yakup Tunk (17) ile aralarında çıkan tartışmadan sonra içeri girdi.

Gece yatması için kendisine gösterilen odaya giren Kahraman, odanın soğuk olması sebebiyle sabaha kadar uyuyamadı. Cinnet getiren Hüseyin Kahraman, eline geçirdiği bıçakla sobalı odada uyuyan oğlu Yakup T'yi boğazından yaraladı. Uykuda bıçaklı saldırıya uğrayan Yakup T, babasının elinden kurtulmak için koşarak evden dışarı çıktı. Oğlunun çığlıklarını duyan Hanım Tunk, diğer odaya girerek kapıyı kilitledi. Evin kilerindeki av tüfeğini alan Hüseyin Kahraman, kapıyı kırarak eşine ateş etti.

Bu sırada, evden gelen sesleri duyan ve yan taraftaki ablasının evinde kalan oğulları Ahmet Tunk (21) ise eve geldiğinde kardeşini bahçede yaralı halde buldu. Evdeki annesinin feryatlarını duyan Ahmet Tunk, içeri girdiğinde elindeki av tüfeğiyle karşılaştığı babasını, başına ve koluna taşla vurarak etkisiz hale getirdi.

Boğazından bıçakla yaralanan Yakup Tunk, bahçede kan kaybından hayatını kaybederken, karın bölgesinden ve kalçasından yaralanan Hanım Tunk Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada, olay yerine gelen polis, katil zanlısı Hüseyin Kahraman ile oğlu Ahmet Tunk'u gözaltına aldı. Başından yaralanan Hüseyin Kahraman, polis gözetiminde yatırıldığı Adana Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapıldıktan sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 16:53:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?