23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Ramazan artık Seyhan'la anılacak

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, "Bundan böyle Ramazan sohbetleri yapılırken insanlarımızın aklına İstanbul Sultan Ahmet değil, Seyhan etkinlikleri gelecek" diye konuştu.

Belediyenin Ramazan etkinliklerini düzenlediği Toros Mahallesi Barış Manço Bulvarı üzerindeki Doğal Park'ta vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, belediyeciliği yalnızca asfalt ve kaldırım döşemek olarak görmediklerini belirten Öztürk, kültürel aktivitelerin de sosyal belediyeciliğin bir gereği olduğunu söyledi.

Öztürk, "Geçmiş ve Gelecek Seyhan'da buluşuyor" ana temasıyla Ramazan ayı içinde 78 ayrı kültürel etkinlik düzenleneceğini belirterek, "İnsanlarımızı başka şehirlere gıpta ile bakan durumdan çıkarmak için kolları sıvadık. Görevde olduğumuz 1.5 yıl içerisinde Seyhan'ımızı bir kültür ve sanat merkezi haline getirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Doğal Park Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, Yazar İbrahim Refik'in "Peygamberimizin hayatı" konulu konferansının ardından, Karaisalı Sağlık Meslek Yüksek Okulu Mehter Takımı bir gösteri sundu.

.
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2005 Pazartesi 13:21:33
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 18:29:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?