18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Temiz Seyhan için seferberlik sürüyor

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, temizlik çalışmalarına yenilenen hizmet filosuyla devam edildiğini belirterek, “El ele verirsek ‘Çocuklarımız kadar temiz Seyhan’ı ortaya çıkarabiliriz” dedi. Öztürk’ün, ‘Çocuklar kadar temiz Seyhan’ sloganıyla yoğunlaştırılmasını istediği temizlik hizmetleri çalışmalarına ara verilmeksizin devam edildiği ileri sürüldü.
Temizlik faaliyetlerinin yalnızca belediye görevlilerinin çalışmasıyla başarılamayacağını belirten Öztürk, “Temiz çevre bilinci okulda verilen eğitimden önce evde başlar. Anne babalar çocuklarına temiz bir çevre bilinci aşılamalı, yetişkinler sokakta buna dikkat etmeli, nihayetinde bu işle görevli temizlik hizmeti personeli vazifesini aksatmadan yürütmelidir” diye konuştu.

Tamamı yenilenen hizmet araçlarıyla çalışmalarını sürdüren Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, “Çevreye duyarlı vatandaşlarımızın da katkılarıyla ‘Tertemiz Seyhan’da yaşamaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. Seyhan Belediyesi temizlik hizmetlerini yürüttüğü araç filosunun tamamını yenilediği belirtilirken, mahallelerden çöp toplayan 55 aracın da yenilendiği, semtlere 4 bin turnikeli çöp konteynırı yerleştirildiği açıklandı.
Öztürk, gece saatlerinde temizlik araçlarının çalışmalarına yönelik gelen şikâyetler üzerine 11 mahallede çöp toplama saatiyle ilgili yapılan yeni düzenleme yapıldığını vurguladı.

Azim Öztürk, “Tüm çabamız daha yaşanabilir bir Seyhan için” derken, vatandaşların bu konuyla ilgili tüm şikayetlerini Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 428 16 21–22 numaralı telefonları başta olmak üzere Alo Ak Masa’nın 0 800 521 10 21 numaralı ücretsiz hattı ile 444 0 191 numaralı Alo Seyhan hatlarına bildirebileceğini kaydetti.

yeniadana.net
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 12:23:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?