7
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Antalya'ya yıldız akını

Antalya, Kurban Bayramı'nda ünlü yıldızların akınına uğruyor. Her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı öncesinde de Antalya ve ilçelerindeki 5 yıldızlı oteller bayram programı için ünlü yıldızlarla tatilcilerin gözdesi oldu. Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Sibel Can, Ebru Gündeş, Bülent Ersoy, Deniz Seki, Demet Akalın, Funda Arar, Gülben Ergen, Petek Dinçöz ve Serdar Ortaç gibi ünlüler bayram boyunca Antalya'da sahne alacak.

Seda Sayan, bayramın ikinci günü Kemer Mirada sahne alırken, İbrahim Tatlıses bayramın ikinci günü Club Voyage Belek'te hayranlarının karşısına çıkacak. Tatlıses, bayramın üçüncü gününde ise Lara Titanic Otel'de hayranlarıyla buluşacak. Bayramı yoğun geçirecek sanatçılardan Sibel Can bayramın ilk günü Lara Titanic'te, ikinci günü Kemer Majesty Otel'de sahne alacak. Ebru Gündeş, bayramın ikinci günü Belek Spice'da sahneye çıkacak. Bülent Ersoy ise bayramın ikinci gününde Kemer Quenn Elizabeth Otel'de sevenlerinin karşısına çıkacak. Deniz Seki bayramın ikinci gününde Side'deki Lyra Otel'de sahne alacak.

Demet Akalın, bayramın ikinci günü Kemer Limra'da tatilcilerin karşısında olacak. Funda Arar bayramın üçüncü günü Belek Susesi'nde sahne alırken, Gülben Ergen de bayramın üçüncü günü Kemer Le Chateau De Prestige'de sahneye çıkacak. Bayramda Antalya'da sahne alacak sanatçılardan Petek Dinçöz de bayramın ikinci günü Belek'teki Atlantis Otel'de, üçüncü günü de Kemer Limra'da olacak. Serdar Ortaç ise bayramın ikinci günü sahne alacağı Antalya'daki Limak Lara Otel'de sevenleriyle buluşacak.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 09:55:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?