22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Tuğba Özay prezervatif dağıttı

Antalya'da bir kozmetik fuarına katılan ünlü manken Tuğba Özay, bir prezervatif markasının tanıtımını yaptı. Renkli anların yaşandığı fuarda Tuğba Özay, fuara katılanlara prezervatif dağıttı.

Antalya Belek Maritime Otel'de düzenlenen fuar, renkli görüntülere sahne oluyor. Bir prezervatif markasının tanıtımı için fuara gelen ünlü Manken Tuğba Özay, katılımcılara zor anlar yaşattı. Güzel manken, fuarda stantları dolaşarak bol bol prezervatif dağıttı. Dağıtım sırasında utananlara sinirlenen Tuğba Özay, "Bunda utanacak bir şey yok. Gayet doğal bir olay" dedi.

Tuğba Özay'la fotoğraf çektirmek isteyenler adeta birbirleriyle yarışırken, tanıtımın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tuğba Özay, işi gereği her türlü tanıtımı yapmak zorunda olduğunu belirterek, "Prezervatif kullanımı önemli bir olay. Türkiye'de ürünün kullanımı yüzde 13'ler gibi az bir rakam. Bu biraz kültür ve eğitimle alakalı. Bu tür tanıtımların yapılmasında bir sakınca görmüyorum, aksine gerekli olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu.

 

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2006 Cuma 20:27:10
Güncelleme :24 Mart 2006 Cuma 20:39:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?