22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Mankenler Antalya'da buluşuyor

Dünyanın en önemli mankenlik yarışmalarından biri olan Miss Fashion TV Grand Final 2006'nın Antalya'nın Belek Beldesi'nde gerçekleştirilecek dünya finaline Venezüella, Porto Riko, Arjantin, Fransa, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Litvanya gibi birçok ülkeden yaklaşık 30 mankenin katılacağı bildirildi. 

Akdeniz'in ilk özel dizayn oteli Adam&Eve, moda dünyasının nabzını tutan Fashion TV ile büyük bir işbirliğine imza attı. Antalya Belek'te bulunan Adam&Eve, kapılarını Türkiye'de ilk kez düzenlenecek Miss Fashion TV Grand Final 2006 Yarışması ile açıyor. Organizasyonunu Fashion TV Türkiye hakları sahibi Demet Sabancı Çetindoğan ve Mediasa Genel Müdürü Enis Onat'ın yaptığı Türkiye'de düzenlenen ilk uluslararası lisansa sahip mankenlik yarışması olan Miss FTV Grand Final 2006, 9 Aralık 2006 Cumartesi gecesi Adam&Eve'de gerçekleştirilecek. 202 ülkeye 120 dakika boyunca canlı yayınla ulaşacak olan yarışmada, birbirinden iddialı 30 manken yarışacak.

Dünyanın en güzel mankeninin seçileceği yarışmanın jüri üyeleri arasında Fashion TV Türkiye Temsilcisi Demet Sabancı Çetindoğan ile Adam&Eve'nin bağlı bulunduğu Kayı Grup'un kurucusu Talha Görgülü'nün yanı sıra moda ve sanat dünyasının ünlü isimleri bulunuyor. Yarışmanın tanıtım hazırlıkları sürerken, Adam&Eve'de ünlü simalar dikkat çekiyor. Miss Intercontinental 2005 Kainat Güzeli Venezuellalı Emmarys Pinto ve Hollandalı model Lorraine Bruijn, Fashion TV dergisinin Adam&Eve'deki çekimlerine katıldı. Emmarys Pinto ve Lorraine Bruijn ise, Miss Fashion TV Grand Final 2006'nın onur konuğu olacaklar. 

Turizm sektörünün önde gelen kuruluşlarından Kayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, Miss FTV Grand Final 2006 Yarışması'nın ülkemizde yapılmasının çağdaş Türkiye'nin dünyaya tanıtılmasında önemli yararları olacağını belirterek, yarışma klibinin organizasyon sonrasında 202 ülkenin televizyonlarında yayınlanacağını ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2006 Pazartesi 13:39:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Özcan Bektaş IP: 81.21.161.xxx Tarih : 7.12.2006 17:17:29
Bravo Kayı gurup,bravo Talha bey Türkiye turizmine eşsiz ve bitmek bilmeyen enerjinizle katkılarınızdan dolayı bravo.