22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Antalya'yı Ukrayna rüzgarı çarptı

Ukrayna'nın pop starı Ani Lorak, Antalya'da verdiği konserde binlerce katılımcıyı coşturdu. GTI Travel tarafından Antalya Riva Diva Otel'de organize edilen Summer Beach Parade çeşitli etkinliklerle gerçekleşti.

Organizasyon, Türk şarkıcı Bengü'nün kısa süre sahne alması ile başlarken, Ukraynalı pop star Ani Lorak'ın performansıyla devam etti. 2 saat süren İngilizce ve Rusça şarkılardan oluşan Lorak'ın konserini izlemeye gelenler, otelin bahçesinde oluşturulan platformu tıka basa doldururken, Lorak'a 15 kişilik dev bir orkestra eşlik etti.

Yerli ve yabancı turistlerin geceye ilgisi büyük olurken, katılımcılar unutulmaz dakikalar yaşadılar. Konser sonunda aynı sahneyi paylaşarak İngilizce bir parçayı beraber okuyan Bengü ve Lorak daha sonra yerlerini DJ Domentic'e bıraktı.

Binlerce kişi Domentic'in çaldığı parçalarla kendilerinden geçerek, sabahın ilk ışıklarına kadar dans etti.
Bu arada, konser sonrasında 100 metre havadan inerek yere yakın bir vaziyette asılı kalan kafesteki Rus güzelin şovu ilgi çekti. Şovun ardından katılımcılar da kafese binme imkanı buldular. 50 kişilik Rivamation ekibinin dans şovu, köpük partisi, ateş ve havai fişek gösterileriyle devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2005 Cuma 16:25:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
lale IP: 88.228.70.xxx Tarih : 2.08.2007 22:35:46
ya arkadaşlar ya bu ne biz bengüyü istemiştik kardeşimmmm!!!!