22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Hülya Avşar adına kaset çıkardı

2004 yılı Nisan ayında 12 milyar para ödeyip "Hülya Avşar benim herşeyim" isimli kaset çıkaran Manavgatlı Yakuphan Kılınç, "Hülya Avşarı çok seviyorum. Onun sevgisi beni şair ve şarkıcı yaptı. Kaya Çilingiroğlu'ndan boşandığına da çok sevindim. Kendisi ile tanışır tanışmaz evlenme teklif edeceğim" dedi.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde 8 yıldır çay ocağında çalışan Yakuphan Kıılnç, çok sevdiği Hülya Avşar için çalışıp biriktirdiği tüm parası ile 40 bin adet kaset bastırdı. "Hülya Benim Herşeyim" isimli kasetin 12 milyon liraya mal olduğunu söyleyen Yakuphan Kılınç, kasetin tanıtımı için Alanya'yı tercih etti. Kılınç, Alanya'da tanıtım yapmasının nedenini ise, "Burda medya güçlü. Alanya'da en ufak bir olayı anında dünya duyuyor. Onun için Alanya'yı tercih ettim" dedi.

Hülya Avşar'a eskiden beri aşık olduğunu söyleyen Yakuphan Kılınç, "O benim gönlümün sultanı, kendisini görür görmez evlenme teklifi yapacağım" dedi.

Hülya Avşar için şarkı bestelediğini ve kasete de "Hülya benim herşeyim" ismini verdiğini söyleyen Yakup Kılınç, her gittiği yerde elinde kaseti ile dolaşıyor. Kasetin müzik marketlerde satılması ile birlikte yaşantısında büyük değişiklikler olduğunu söyleyen Yakuphan Kılınç, "Ama benim gönlüm Hülya Avşar'da. Ayrıca Kaya Çiilngiroğlu'ndan boşandığına çok sevindim. Kendisine talibim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2005 Perşembe 21:22:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet eroglu IP: 85.98.205.xxx Tarih : 12.08.2008 21:56:55

helal be yakup yaptın yapacagını inşallah başarırsın arkana dönüpde hiç bakma yürü be koçum yüreginin gittigi yöne dogru başarılaar selamlaar