17
Haziran
2024
Pazertesi
TURİZM

Alanya bayan futbolcuların da tercihi

Rusya’nın St.Petersburg kentinin 16 senelik bayan futbol klubü olan "Avrora" altyapı takımı tatil ve antrenman için Alanya’yı kamp yeri olarak tercih etti.

Alanya kampında Neva Turizmin Sponsorluğuyla Klas otelde konaklayacak olan bayan futbol takım, Alanya stadında günde 2 saatlik antrenmanlara çıkacak.

Neva turizmin 7 senelik sponsorluğa Avrora futbol takımı dünyanın çeşitli ülkelerinde her yıl tatil yapıyor. Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Barcın Group Hotels Satış ve Pazarlama Müdürü Hüsamettin Yıldız,” Bildiğiniz üzere Antalya bölgesi kış aylarında futbol takımlarının kamplarını yaptığı bir spor merkezi konumuna ulaşmıştır.Bunun en son örneğini Alanya'da kamp yapmakta olan Rus bayan futbol takımı 'Avrora'. Geçtiğimiz hafta sonu Rusya'nın en köklü turizm firmalarından Neva Travel Company sponsorluğunda ülkemize gelen takımın oyuncuları daha önce de tatil için geldikleri Antalya bölgesine olan hayranlıklarını dile getiriyorlar..”

St petersburg'un soğuk havasından sonra boş vakitlerinde kaldıkları otelin plajında yüzerek ve güneşlenerek dinlenen takım oyuncuları yazın ülkemizi tekrar ziyaret edeceklerini söylediler.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2006 Perşembe 13:42:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?