28
Mayıs
2024
Salı
TURİZM

Alanya'da ucuz tatil imkanı

Antalya'nın Alanya ilçesinde, kurdukları internet sitesinde oda satışı yapan Kleopatra Otelciler Birliği üyesi 32 otel, yerli ve yabancı turistlere, kişi başı 50-100 YTL arasında değişen fiyatlarla tatil yapma şansı sağlıyor.

Kleopatra Otelciler Birliği Başkanı Mustafa Kahya, yaptığı açıklamada, internet üzerinden yerli ve yabancı tatilcilere uygun fiyatlarla satış yapmaya başladıklarını, internetten kendilerine başvuracak kişilere, acente fiyatlarına çok yakın tarife uyguladıklarını söyledi.

Kahya, otellerin acentelere verdiği fiyatın her zaman cazip olduğunu belirtti. Acente fiyatlarının da zaman zaman değişiklik gösterdiğini belirten Kahya, “Şu an üyemiz otellerde her şey dahil kapı fiyatı 100 YTL ile 200 YTL arasında değişmektedir. Ancak biz yeni uygulama ile kapı müşterilerimize de acente fiyatına çok yakın tarife uygulayacağız. 3 ve 4 yıldızlı otellerde şu an gelecek müşterilerimiz yarım pansiyon 50-70 YTL, her şey dahil olarak da 70-100 YTL fiyatlarla tatil yapabilecekler” dedi.

Kahya, internet sitesine giren turistlerin, ne koşulda, ne fiyatla tatil yapacaklarını bileceklerini belirterek, “Uygulama sayesinde hem yerli turiste ucuz tatil imkanı sunuyoruz, hem de bir sürprizle karşılaşmalarının önüne geçmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Avrupa'dan kendilerini arayacak turistlerin uçak bileti bulması konusunda da yardımcı olduklarını anlatan Kahya, acentelerin ulaşamadığı müşterileri de tatile özendirmeyi amaçladıklarını kaydetti. Üye 32 otelin ortak bir anlayışla hizmet verdiğini anlatan Kahya, bu otellerin internet ortamındaki tanıtımını ulusal ve yabancı gazetelerde de yapacaklarını, böylece bir anlamda kendi acenteliklerini kendilerinin yapmış olacağını sözlerine ekledi.


aa
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2006 Pazar 17:49:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?