1
Haziran
2024
Cumartesi
TURİZM

Türkiye'ye güveniyorlar

Alanya'ya tatile gelen Hollandalı turistler, Kuş Gribi ile ilgili haberleri izlediklerini, ancak Alanya'da sağlık kurumlarına güvendikleri için endişelenmediklerini söyledi.

Amsterdam'dan tatil için Alanya'ya gelen Jack Jut, "Sık sık tatil için Alanya'ya gelirdim. Bundan bir kaç yıl önce bir de ev aldım. Artık burada yaşıyorum. Kuş Gribi olayını basından takip ediyorum. Bu olayı çok abarttılar. Tamam bu hastalık tehlikeli olabilir ama görüldüğü yer buraya çok uzak. Ayrıca biz Alanya'da bulunan sağlık örgütlerinin çalışmasına güveniyoruz" dedi.

Yine Amsterdam'dan tatile gelen Jeip De Haan, "Alanya çok güzel bir tatil beldesi. Haberlerden izlediğim kadrıyla büyültülecek bi durum yok. Alanya bu konuda bence güvenli ve afiyetle tavuk yiyoruz" dedi.

Sevgilisi ile birlikte Holalnda'nın Bergen Op Zoom şehrinden Alanya'ya tatile gelen Denis Lammerts ve İnge Koevoets, "Biz uzun süredir burada tatil yapıyoruz ve her öğünde mutlaka tavuk yiyoruz. Bugüne kadar hastalık konusunda hiçbir belirti olmadı. Alanya güvenli ve biz tavuk yemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2005 Cuma 23:09:42
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 00:55:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?