22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

4 aylık bebeği sokağa attılar

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde parkta battaniyeye sarılı 4 aylık bir bebek bulundu. Buluntu bebeğin yanında annesi tarafından, "Fakir olduğum için bebeğe bakamayacağım" yazılı not bulundu.

Edinilen bilgiye göre, gece yarısı saat 01.15 sıralarında Öğretmenevi yanında bulunan parkta, ağlayan bir bebeğin sesini duyan vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri battaniyeye sarılmış şekilde 4 aylık bir erkek bebekle karşılaştı.

Soğuktan morarmış vaziyette olan bebek polisler tarafından hemen Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste muayene edilen bebeğe hemşireler sahip çıktı. Karnı aç olan ve devamlı ağlayan bebeğe, hemşireler enjektörle mama verdi.

Polisler, bebeği bulduğunda battaniyesinin arasında bir de not buldu. Çıkan notta bebeğin adının Yasin K. olduğu öğrenildi. Notta ayrıca "Ben Ü.G.K. çocuğun annesiyim. Adı Yasin ve eşimin vefatından sonra babamla geçinemediğimden evden ayrılmak zorunda kaldım. Çocuğa bakacak durumum yok. Çocuğun eşimin ailesine ulaşmasını istiyorum" yazıyordu.

Devlet Hastanesi'nde bir anda ilgi odağı olan bebek Yasin'e polisler birde emzik aldı. Polis, bebeğin annesine ulaşılmaya çalışılıyor.

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 14:07:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?