18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Kedi 5 gün ağaçta mahsur kaldı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde boş bir dairenin balkonunda 5 gündür aç susuz mahsur kalan siyah bir kediyle otel bahçesindeki ağaçta mahsur kalan beyaz bir kedi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Alanya Belediyesi İtfaiye ekiplerine bir evin balkonunda 5 gündür mahsur kalan bir kedi olduğu konusunda ihbar geldi. Atatürk Caddesi Demirağ Apartmanı 2. katında bulunan boş dairenin balkonunda 5 gündür aç susuz bekleyen siyah kedi vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine gelen itfaiye erleri tarafından kurtarıldı.

Kurtarma operasyonun bittiği sırada, itfaiyeye bir kedinin Keykubat Caddesi Mesut Otel bahçesinde bir ağaçta 3 gündür mahsur kaldığı ihbarı üzerine itfaiye erleri 2. olayın olduğu yere giderek kedinin yerini tespit etti. Kaldırım kenarında bir ağaçta beyaz ve gözlerinin renkleri farklı olan bir kedi tespit edildi. İtfaiye erleri ağaca merdiven dayayarak çıkabildi. Büyük uğraşların sonucunda kedi mahsur kaldığı ağaçtan kurtarıldı. İtfaiye erleri, bir önceki kurtardıkları kedinin siyah, bu kedinin de tamamen beyaz olmasını çok ilginç olarak değerlendirerek, şaşırdıklarını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 14:08:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?