23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Alanya'da yaz bitmedi

Dondurucu soğuk tüm yurtta etkisini sürdürürken Antalya'nın Alanya İlçesi yazdan kalma günler yaşıyor. Noel tatili için Alanya'ya akın eden turistler plajlarda güneşli günlerin tadını çıkartıyor.

Soğuk ve yağışlı hava Türkiye ve Avrupa'da etkisini sürdürürken Alanya'da sıcak havayı gören turistler şaşırdı. Kendi ülkelerinde kar yağdığını ve hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğünü söyleyen Danimarkalı turistler, "Alanya cennet gibi. Sanki başka bir dünyada yaşıyoruz. Aralık ayı olmasına rağmen bol bol denize girip güneşlenebiliyoruz" dedi.

Alanya'nın dağlarındaki kar manzarasına bakarak şezlonga uzanan ve güneşlenen bazı turistler Noel tatili için Alanya'ya ilk kez geldiklerini ve bunu her fırsatta tekrarlayacaklarını belirtti. Denize girmenin keyfini çıkartan Danimarkalı turistlerden Torben Madsen ve Jarsten Groth, "Alanya muhteşem bir yer. Böyle bir manzarada denize girmek gerçekten çok keyifli. Alanya'yı çok seviyoruz ve burada olmaktan çok mutluyuz" diyerek, herkesin Noeli'ni kutladı.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 12:25:22
Güncelleme :26 Aralık 2005 Pazartesi 13:51:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?