24
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Polistan huzur operasyonu

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bulunan tüm disko ve barlar yaklaşan yılbaşı öncesi polis tarafından, narkotik ve bomba uzmanı köpeklerin de yer aldığı operasyonla denetlendi.

Huzur Operasyonu adı verilen denetime 50 polis ve özel eğitimli 2 kurt köpeği katıldı. Denetimlerde disko ve barlarda kimlik soruldu, zula tabir edilen yerlerde uzman köpeklerle uyuşturucu madde arandı. 3 saat süren denetim sonunda adam öldürmeye tam teşebbüsten aranan 1 kişi Adana Kaçakçılık ve Organize Büro Amirliği tarafından aranan 1 bayan ve vizesi geçen 1 Rus turist ile 3 ayrı hırsızlık suçundan aranan 1 kişi gözaltına alındı. 381 kişinin Genel Bilgi Toplaması soruldu.

Denetimler sırasında Asayiş Büro Amiri Gürcan Alev, sahnede şarkı söyleyen solistin mikrofonunu alarak denetim yapıldığını söyledi. Alev'in açıklaması yerli ve yabancı müşteriler tarafından alkışlandı.

Alanya Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Yılbaşı öncesinde Huzur Operasyonu adı altında denetim yaptıklarını ve bu denetimlerin devam edeceğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 12:13:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?