3
Mayıs
2024
Cuma
KÜLTÜR/SANAT

Miniklerden resim sergisi

Burdur'un İlyas Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin 1 yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalar sergilendi. Serginin açılışına velilerden yoğun ilgi oldu. 

Burdur Galeri Müdürlüğü'nde Vali Can Direkçi tarafından açılan sergiye, İlyas İlköğretim Okulu öğretmenleri, öğrencileri ve veliler katıldı. 

1 yıl boyunca öğrencilerin yapmış olduğu çalışmaların yer aldığı sergide, afiş tasarımı, biçki etüdü, kolaj, sulu boya, pastel boya, kuru boya, guaj boya eserleri yer alıyor. 

Açılış sırasında konuşma yapan Vali Can Direkçi, "İlyas İlköğretim Okulu'nun her yıl yapmış olduğu bu sergi, artık geleneksel hale gelmiştir. 

Öğrencilerin yaptıkları bu eserler hiç de yabana atılır cinsten değil. Bu yüzden bütün öğrencilerimize teşekkür ediyor, üstün başarılar diliyorum" dedi. 
.
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2006 Salı 16:58:16
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 11:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşe özer IP: 81.213.240.xxx Tarih : 24.02.2008 13:59:56

bende o okulun öğrencisiyim ve orada benimde resimlerim vardı oradaki tüm resimler el emeğidir.o resimler üzerinde günlerce severek çalışma yaptık.en büyük emeği resim öğretmenimiz Hülya Altuğ öğretmenimiz yapmıştır. emeklerinden dolayı tekrar teşekkür ederim onu çoooooook seviyorum