18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Hırsızlık zanlısı 2 kişi yakalandı

Yeşilova ilçesinde, vatandaşların duyarlılığı sayesinde onlarca hırsızlığın faili olan 5 kişilik çetenin 2 üyesi yakalandı.

Burdur, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak'ta toplam 42 hırsızlık olayına adı karışan 5 kişilik çetenin 2 üyesi, Antalya'da yakalanırken 3'ü aranıyor. Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yeşilova'da vatandaşların verdiği bilgilerin ardından Antalya'da belirlenen adresteki eve baskın düzenlendi.

Evdeki aramada çalıntı olduğu bilinen fotoğraf makineleri, dizüstü bilgisayar, ziynet eşyaları ile toplam 300 gram 20 paket halinde esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan F.B. ile N.B., Burdur merkezde 9, Yeşilova'da ise 4 ayrı evde hırsızlık yaptıklarını itiraf etti ve çaldıkları ziynet eşyalarını alarak hurda olarak satan kuyumcuyu da ihbar etti.

Kimliği açıklanmayan kuyumcu Antalya Emniyet Müdürlüğü'nce gözaltına alınırken, 2 zanlı son hırsızlıklarını gerçekleştirdikleri Burdur'un Yeşilova ilçesi adliyesine sevk edildi. İfadelerinde Burdur ve ilçelerinin yanı sıra Afyon, Kütahya ve Uşak'ta kiraladıkları otomobillerle ziynet eşyaları, para ve elektronik eşya çaldıklarını itiraf eden F.B. ile N.B. tutuklandı.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 17:19:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?