18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Alpay, bedelli askerlik için Burdur'da

Almanya 2. Lig takımlarından FC Köln'de, teknik direktör Christoph Daum'u eleştirdiği için kadro dışı bırakılan milli futbolcu Alpay Özalan, bedelli askerlik görevini yapmak üzere Burdur'daki askeri birliğine teslim oldu.

İstanbul'dan hava yoluyla Antalya'ya gelen Alpay Özalan, babası Mustafa Özalan ile birlikte, Antalya Uluslararası Hava Limanı'ndan kiraladığı bir taksiyle Burdur'a gelerek, 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı'na teslim oldu. Burada kendisini bekleyen gazetecilere kısa bir açıklama yapan Alpay Özalan, ''Çok heyecanlıyım. Vatani görevimizi yapacağız. Allah herkese nasip etsin'' dedi.

Alpay Özalan, kamplardan dolayı ailesinin ayrılığa alışkın olduğunu, ancak yemin merasimine mutlaka geleceklerini belirtti. Oğlunu askeri birliğine teslim eden Mustafa Özalan da ''Oğlumu askere getirdiğim için çok mutluyum. Bu mutluluğum tasavvur edemeyeceğiniz kadar çok. Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin'' diye konuştu.
Mustafa Özalan, 11 Ocak 2008 günü yapılacak yemin merasiminde ailesiyle birlikte Burdur'a gelerek, Alpay'ın yanında olacaklarını söyledi. Almanya 2. Lig takımlarından FC Köln'de forma giyen Alpay, teknik direktör Christoph Daum'u eleştirdiği için kadro dışı bırakılmıştı. Henüz kendisine bir takım bulamayan Alpay 5 bin 112 Avro ödeyerek, 21 gün süreyle askerlik yapacak.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 18:28:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?