4
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

Isparta festivale hazırlanıyor

Isparta'da bu yıl 4.'sü yapılacak olan Isparta Davraz Kar Festivali için taslak program hazırlandı. Isparta Valiliği tarafından düzenlenen festival 18-19 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, taslak olarak hazırlanan festival programı her yıl olduğu gibi bu yıl da kardan heykel ve kardan adam yarışmalarına katılanların çalışmalara başlamasıyla start alacak. Davraz Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen festival programı 18 Şubat 2006 Cumartesi günü halk oyunları gösterileri, köy seyirlik oyunları, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı aktiviteleriyle izci aktivitelerinin gezilmesi ve kızak yarışmalarıyla devam edecek.

Kar festivalinin 1. günü, fotoğraf ve afiş yarışması sergileri, kokteyl ve kar helvası ikramı, snowboard, engelliler, minikler, yıldızlar ve gençler kayak yarışmaları, meşaleli kayak gösterisi ve havai fişek gösterisiyle son bulacak. Festivalin 2. gününde ise bayraklı tur kayak gösterileri, yapılan heykel çalışmalarının gezilmesi, kar üzerine resim çalışmaları, ödül töreni programı yer alacak. 4. Davraz Kar Festivali Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçılarının vereceği konser ile son bulacak.

.
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2005 Salı 15:46:46
Güncelleme :13 Ocak 2006 Cuma 16:46:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?