3
Mayıs
2024
Cuma
KÜLTÜR/SANAT

Öğretim elemanlarından karma sergi

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi'nde görev yapan öğretim elemanları tarafından düzenlenen karma sergi bugün açıldı.

SDÜ Kültür Merkezi'nde bir hafta süreyle açık kalacak sergide resim, heykel, seramik, dokuma, serbest pastel çalışma, afiş ve fotoğraftan oluşan 21 eser yer alıyor. GSF Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Rengin Oyman Büken, eserlerin satışından elde edilecek gelirin Öğretim Üyeleri Derneği'ne aktarılacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2005 Perşembe 14:12:01
Güncelleme :10 Ekim 2005 Pazartesi 17:14:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gül Türk IP: 85.102.224.xxx Tarih : 5.10.2005 11:41:34
Geleneksel Türk El Sanatları bölümü 2000 mezunuyum. Formasyon derslerimi okul bünyesinde tam olarak aldım. Lisede staj öğretmenlik yaptım. Öğretmenlik DMS sınavını geçtim. Ama bizim elimizdeki öğretmenlik hakkı alındı Grafik bölümüne verildi. Şu anda sınavı geçememelerine rağmen öğretmen olan ve özellikle el sanatları dersine giren resim Grafik mezunu arkadaşlarım var. Bu durumun düzeltilmesiyle ilgili acaba Geleneksel Türk El Sanatları Bölümündeki sayın hocalarımız ne kadar uğraştı. Okulun en başarılı öğrencileri Geleneksel Türk Sanatları bölümünden çıkıyor. Bizim çalışmalarımız sergiye çıkıyor, hediye ediliyor ama hakkımızı aramaya geldilermi ortalıkta yoklar.Yani ben daha bir şey söylemeyeceğim.