5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Minik gazeteciler başkanı terletti

Üç Kardeşler İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencileri, okul gazeteleri için Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman ile röportaj yaptı.

Başkan Balaman'a belediye çalışmalarından iyi bir belediye başkanı olmanın inceliklerine varıncaya kadar çeşitli sorular yönelten minik gazeteciler, okulları için de bazı şeyler istemeyi ihmal etmedi. Belediye Başkanı Hasan Balaman, sorulan sorular üzerine belediye çalışmaları hakkında bilgiler aktarırken; öğrencilerin; "İleride belediye başkanı olmak istersek bize ne tavsiye edersiniz?" şeklindeki sorusuna, "Geniş kültürü olan, bilgi dağarcığı zengin, eğitimli ve akıllı olacaksınız. Bu unsurlar olduğu takdirde başarılı olmamanız için bir neden yok" şeklinde cevap verdi.

Üç Kardeşler İlköğretim Okulu'nun küçük gazetecileri, Ayazmana ve Gökçay'da değişen oyuncakları beğendiklerini ve buradan sökülen oyuncaklardan bir kısmının okul bahçelerine yerleştirilmesini istediklerini belirterek Başkan Hasan Balaman'dan yardım istedi. Başkan Balaman, konuyu değerlendireceğini söyleyerek, belediyenin kültür hizmetleri içerisinde dağıttığı kitap setlerinden öğretmen ve öğrencilere hediye etti.
Ziyaretin ardından Belediye projelerini gösteren maketleri de inceleyen öğrenciler, iyi haber yakalamanın mutluluğu ile okullarına döndü.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2006 Pazartesi 19:47:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?