2
Mayıs
2024
Perşembe
EĞİTİM

İnşaat sektöründe eğitim

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Eğitim ve Kalkınma Vakfı, inşaat sektöründe ara eleman yetiştirilmesi amacıyla "İnşaat Sektöründe Betoncu, Kalıpçı, Demirci Eğitim Kursu" düzenliyor.

Mersin Mesleki Eğitim Müdürlüğü, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı ile İnşaat Mühendisleri Odası Mersin Şubesi iş birliği ile gerçekleştirilecek kurs için taraflar protokol imzaladı. MTSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine, Mersin Mesleki Eğitim Müdürü Zeki Urhan, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özcan ve Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Aydın Kaynak katıldı.

35'er kişilik gruplar halinde 3 haftalık bir süreyi kapsayacak olan eğitim kursunun, teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamaları da içereceği belirtildi. Kurs sonunda yapılacak bir sınavla kursiyerlerin geldiği seviye tespit edilerek başarılı kursiyerlere, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı belge ile İnşaat Mühendisleri Mersin Şubesi tarafından katılım belgesi verilecek.
Eğitimciler, İnşaat Mühendisleri Odası Mersin Şubesi bünyesindeki inşaat mühendislerinden oluşacak. Kursun, "Çalışma ve Mesleki Eğitim Kanunu" kapsamında takip edilerek sonuçlandırılacağı ve ilki 28 Kasım 2005 tarihinde başlayacak olan eğitim kursuna katılmak isteyenlerin, Mersin Mesleki Eğitim Müdürlüğü ya da MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı'na başvurabilecekleri belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2005 Salı 14:04:27
Güncelleme :22 Kasım 2005 Salı 16:44:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?