8
Mayıs
2024
Çarşamba
EĞİTİM

Üniversiteye spor tesisi

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu'nda Rektörlük tarafından yaptırılan ve alt yapısı Erdemli Belediyesi'nce karşılanan spor tesisi törenle açıldı. 

Tesisin açılışında bir konuşma yapan Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Sedat Bilgen, "Okulumuzun büyük bir eksiği olan spor tesisine bugün kavuşmuş bulunmaktayız. Gerçekleştirecek olduğumuz açılışta üniversiteli öğrencilerimiz hem bir konser verecekler hem de bir açılış karşılaşması yapacaklar. Öğrencilerimiz bundan sonra daha rahat spor aktivitelerinde bulunabileceklerdir" dedi. 

MEÜ Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın ise, 23 bin öğrencilerinin bulunduğunu ifade ederek, "Erdemlili öğrencilerimize böyle bir tesisi kazandırmaktan dolayı mutluyuz. Bu tesis üniversiteli gençlerin daha verimli spor yapmasına olanak sağlayacak. Bu tesislerde büyük katkısı bulunan yerel yönetimlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Törende, üniversite öğrencilerinin oluşturduğu Grup Fırtına, katılımcılara bir konser verdi. Program, kokteyl ve üniversite öğrencilerinin oluşturduğu iki takımın yaptığı basketbol maçıyla devam etti. 

Alt yapısı Erdemli Belediyesi tarafından karşılanan tesisin 35 bin YTL'ye mal olduğu bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2007 Cuma 09:41:48
Güncelleme :11 Mayıs 2007 Cuma 09:49:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?