18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

AKP'den erken seçim açıklaması

AKP Osmaniye Merkez İlçe Başkanı İbrahim Düzgün, erken seçimin ülkeye yapılacak en büyük ihanetlerden birisi olduğunu söyledi.

Düzgün, Osmaniye Merkez ilçe Teşkilatı'nın düzenlediği basın toplantısında erken seçim tartışmalarına değindi. Ekonominin rayına oturduğu, Türkiye'nin itibar kazandığı bir dönemde erken seçim istemenin bu ülkeye yapılmış en büyük ihanetlerden birisi olduğunu savunan Düzgün, "Seçim bir külfettir. Ekonomiye zarar verir. Her şeyin iyiye gittiği ve güzel çalışmaların yapıldığı bir dönemde erken seçim istemenin akla ve mantığa sığan bir tarafı yoktur" diyerek erken seçim isteyenleri eleştirdi.

AK Parti'nin iktidara gelmesinin ardından 3 yıllık dönem içerisinde yapılan hizmetlerle Türkiye'nin bir marka haline geldiğini belirten Düzgün, kaybedilen güven ortamının yeniden sağlandığını söyledi.

Özellikle dış politikada atılan istikrarlı adımlarla Türkiye'nin kaybettiği itibarın yeniden sağlandığını ileri süren Düzgün şunları söyledi: "Komşularımızla olan problemlerimiz çözüldü. Sınır ticareti canlandı. Sınırlardaki mayınlar temizleniyor. Türkiye bugün ülkeler arasında önem verilen görüşlerine başvurulan ülkelerden birisi haline geldi. Daha düne kadar yatırım yapmaktan kaçılan Ülkemize bugün herkes yatırım yapmak için yarışıyor."

Bu arada merkez İlçe Teşkilatı'nın 5 Şubat 2006 tarihinde Belediye Kültür Merkezi'nde olağan kongreye gideceği bildirildi. 25 Mayıs 2003 tarihinde, 1. olağan kongresini yapan Merkez İlçe Teşkilatı 40 kişiye düşen yönetim kurulunu 60'a çıkaracak.

Konuyla ilgili basın toplantısında bir açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı İbrahim Düzgün, seçime tek liste ile gidileceğini şu ana kadar ellerine yeni bir liste ve başkan adayının ulaşmadığını söyledi.

Düzgün, "Her şey Türkiye her şey Osmaniye sloganıyla yola çıktık ve bu yolda başarılı olduğumuza inanıyorum. Kongrenin partimize, teşkilatımıza yakışır, yaraşır bir bayram havası içerisinde geçeceğinden eminim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 15:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?