1
Mayıs
2024
Çarşamba
EĞİTİM

İşadamı verdiği sözü tuttu

İstanbul'da yaşayan Bingöllü İş Adamı Saim Bağbars, 13 mahalle muhtarlığına bilgisayar yardımında bulundu.
İnşaat ve turizm sektöründe faaliyet gösteren EN-SA firmasının sahibi Saim Bağbars, Bingöl merkezdeki 13 mahalle muhtarlığı ile Bingöl Altı Nokta Körler Derneği ve Düzağaç Murat Şengül Polis Merkezi'ne birer adet bilgisayar ve yazıcı yardımında bulundu.

Berti Et Lokantası'nda, bilgisayarları muhtarlara teslim eden Bağbars, yaptığı açıklamada, kişisel olmayan, toplumun menfaatine olan bütün hizmetlerde var olacağını belirterek, bilgisayar bağışı yapmasının nedenini şöyle açıkladı:

''Geçtiğimiz ay bin 100 çocuğun sünnet edilmesi için Bingöl'e geldim. Bingöl Muhtarlar Derneği'ni ziyaretim sırasında hiç bir muhtarın bilgisayarı olmadığını öğrendim. Muhtarlarımızın, evlilik işlemleri, ikametgah ve diğer resmi belgelerini bilgisayar ortamında takip etmeleri için bilgisayar sözü verdim. Verdiğim sözü yerine getirmenin huzurunu yaşıyorum.''

Bilgisayarları teslim alan mahalle muhtarları adına bir teşekkür konuşması yapan Bingöl Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Butaku ise yapılan anlamlı yardımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HİKMET KOLATU

 

Hikmet Kolatu - Kenthaber / Bingöl
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2005 Pazartesi 09:43:36
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 10:18:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?