1
Mayıs
2024
Çarşamba
SAĞLIK

4 yeni sağlık ocağı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun, Sağlık Bakanlığı tarafından 2006 yılı bütçe yatırım teklifine alınan 20 sağlık ocağından 4'ünün Bingöl'de yapılacağını bildirildi.

AKP İl Başkanı Coşkun, merkez Uydukent Mahallesi ile Çavuşlar Köyü, Karlıova ilçe merkezi ve Solhan İlçesi Arakonak Beldesi'ne yeni sağlık ocaklarının yapımının kesinleştiğini söyledi. Buralarda sağlık ocağı inşa edilmesi için uzun süreden beri çalışmalar yapıldığını, planlanan yerlerde bu hizmetin önem arz ettiğini anlatan Yusuf Coşkun, "Bu ihtiyacın karşılanması için Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimlerimiz oldu.

Milletvekillerimizin, teşkilatlarımızın ve Sağlık Bakanlığı'ndaki bürokratlarımızın çabalarıyla 2006 yılı bütçesine konulan toplam 20 sağlık ocağından 4'ünü Bingöl'e almış olduk. Bu önemli bir başarıdır ve sağlık ocakları için 2006 yılında çalışmalar başlayacaktır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2005 Perşembe 14:07:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
A. Rahim incedursun IP: 83.84.100.xxx Tarih : 6.02.2006 23:02:12
cok yazik bingol ful vekil cikardi saglikocagi diyorsun bingol unuversiteye layik deyilmis herhalde sayin coskun bari ogretim kalitesi artsinki seyh beg agadan kurtulalim bari sira sizede gelsin. bingol,un yollari camur ve tozdan gecilmiyor kisinda zaten camur olur bingol gercek anlamda halk yonetimine layik deyilmi ben ezilen bingol halkinin yaninda olalim diyorum saygilarimla..