6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

Ağar seçim startını Elazığ'dan verecek

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, seçim startını memleketi Elazığ'dan verecek. 13 Ağustos Pazar günü kente gelecek olan Ağar'ın Elazığ'da seçim startı vereceği ve CNN Türk'e canlı yayın konuğu olarak katılacağı öğrenildi. 

CNN Türk'de yayınlanan "Seçim Bölgesi" adlı bir programın çekimlerinin de yapılacağı gezi çerçevesinde, Harput'ta Mehmet Ağar ile röportaj yapılacak. Ağar, akşam saatlerindeyse, Viroloji Parkı'nda vatandaşlarla sohbet edecek. Geceyi Elazığ'da geçirecek olan Ağar, sabah saatlerinde çarşı esnafıyla sohbet edip pazartesi günü Ankara'ya dönecek. Ağar'ın gezi programını açıklayan DYP İl Başkanı Abdullah Kızılelma, "DYP Genel Başkanı'nın Elazığ'a gelmesi çok önemlidir. Çünkü buradan Türkiye'ye çok önemli mesajlar verecektir. Buradan seçim startını verecektir. Bu gezi hem Elazığ için hem Türkiye için önemlidir" dedi. 

Ağar'ın gezisinin kısa süreceğini belirten Kızılelma, Mehmet Ağar'ın Eylül ayının başında Elazığ Kültür ve Sanat Şenlikleri'nde yeniden kente geleceğini söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2006 Perşembe 16:37:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Alaattin Tatar IP: 85.106.240.xxx Tarih : 13.08.2006 10:25:07
Elazığ beş milletvekili çıkartmış bir il bunlardan 4 milletvekili iktidar partisi,Sayın Ağar muhalefet partisi;Şayet 4 milletvekilide sayın Ağar gibi hergün Elazığı Türkiyeye hatırlatacak konumda olabilselerdi Elazığ şu anda çok hamleler yapmış olurdu diye düşünüyorum. Beş milletvekilimizede başarılar diliyorum;Elazığa biraz daha fazla zaman ve emek vermelerini bekliyoruz.ALAATTİN TATAR