6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

3 futbolcu süresiz kadro dışı

Elazığspor Kulübü Başkanı Mustafa Yıldız, Türk Telekomspor maçının ardından istifa eden Teknik Direktör Ekrem Al'ın istifasının kabul edilmediğini söyledi.

3 futbolcuyu süresiz kadro dışı bıraktıklarını belirten Başkan Yıldız, bir futbolcunun sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini kaydetti.

Kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Yıldız, üst üste alınan mağlubiyetlerden dolayı sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek, kabul edilemeyecek yenilgiler aldıklarını söyledi. Bu sorunların giderilmesi için yönetim kurulunun uzun süren bir toplantı yaptığını ifade eden Başkan Yıldız, ''Türk Telekomspor maçından sonra istifasını sunan teknik direktörümüz Ekrem Al'ın istifasını kabul etmedik. Yönetim kurulumuz, teknik direktörüne güveniyor ve onunla yola devam edecek. Ayrıca teknik direktörün verdiği rapor doğrultusunda disiplinsiz davranışlarından dolayı kaleci Oğuzhan ile futbolcular Korhan ve Alparslan'ın süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verdik. Bu futbolcular altyapıyla birlikte çalışacaklar. Futbolcumuz Ufuk ile de sözleşmemizi karşılıklı olarak feshettik" dedi.

Gereksiz yere kırmızı kart gördüğü için Mehmet Öncan'a 4 bin, antrenmanlara geç çıkan Bahtiyar ve Evren'e ise bin 500'er YTL para cezası verdiklerini kaydeden Başkan Yıldız, futbolcuların maç başı alacaklarının da dondurulduğunu söyledi. Kocaelispor ile hafta sonunda çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirten Yıldız, taraftarlardan bu maçta kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi. Türk Telekomspor karşısında alınan farklı skorlu mağlubiyetin kendilerini çok üzdüğünü ve bu mağlubiyetin Elazığspor'a yakışmadığını dile getiren Yıldız, bu sonuçtan dolayı taraftarlardan özür diledi.

.
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 16:56:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?