4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Elazığspor'da 3 puan keyfi

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde gurubunun güçlü ekiplerinden Altay'ı 3-1 mağlup eden Elazığspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Karşılaşmanın her iki devresinde iyi oynadıklarını söyleyen Basın sözcüsü Galip Belhan, saha şartlarının ağır olmasına rağmen galip geldiklerini belirterek, "Karşılaşma her iki takım için de önemli bir maçtı. Her iki takım da çıkış yakalamak istiyordu. Futbolcularımız önceki maçlarda ki kayıplarımızı önlemek için önemli bir sınavı başarı ile geçtiler. Karşılaşmada futbolcularımızın mücadeleci olduğunu gördük ve oyunu bırakmadılar. Takım artık gelecek maçlar için güven veriyor. Hafta sonu oynanacak olan Sakaryaspor maçı bizim için zor bir karşılaşma olacak. Hazırlıklarımızı ona göre yapacağız" dedi.

Belhan, hafta sonu oynanacak olan Sakaryaspor maçı için taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Biz güçlü rakibimizi taraftarımızın bize vereceği destek ile yeneceğimize inanıyoruz. Taraftarların tek yumruk olup stadyumu doldurmasını istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2008 Pazartesi 13:22:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?