15
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Elazığspor'da bayram izni

TFF 1. Lig takımlarından Elazığspor'da futbolculara 1 hafta bayram izni verildi.

Elazığspor'da devre arası nedeniyle verilen izinle futbolculardan bazıları memleketlerine gitti. Elazığspor 24 Aralık'ta Antalya Lara'da toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. 15 gün sürmesi beklenen devre arası ilk etap kampı için Elazığlı işadamı Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Nihat Özbağı'na ait Mıracle Otel'de konaklayacak olan bordo-beyazlıların buradaki çalışmaları 6 Ocak'ta sona erecek.

Öte yandan, ara transfer dönemini de iyi değerlendirmek isteyen Elazığspor, teknik heyetin isteği doğrultusunda kulüp bütçesine uygun futbolcu avına çıkacak. 5-6 takviye yapılması düşünülen bordo-beyazlılar da bazı futbolcularla da kesin olarak yolların ayrılacağı belirtiliyor. Bazı futbolcuların tecrübe kazanması için direkt oynayabilecekleri takımlara kiralık gönderilebileceği de gelen bilgiler arasında yer alırken, transfer konusuyla ilgili olarak Elazığspor yönetiminin çok titiz hareket edeceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 18:25:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhammed IP: 85.110.164.xxx Tarih : 19.12.2007 18:03:34

ben muhammed elazıgsporu super lıgde gormek ıstıyorum elazıg spor bu 2.lıge alyık degıl dıye dusunuyorum.elazıgspora 2.devrede basarılar dılerım.