6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Amaç Elazığ'a sürekli gelir sağlamak

Elazığspor'da, kulüp basın sözcüsü İzettin Demir, kulübe sürekli gelir sağlanması için bazı çalışmalar başlattıklarını belirterek, ''Amacımız Elazığspor'u şahıslara bağımlılıktan kurtarmaktır'' dedi..

İzettin Demir, bu yönde kulübün kurumsallaşması ve kulübe sürekli gelir sağlanması yönünde çalışmalara başladıklarını belirterek, konunun bu akşam toplanacak olan yönetim kurulunda geniş bir şekilde ele alınacağını söyledi.

Bu kapsamda Elazığ Valisi Muammer Muşmal ve Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile hafta içerisinde görüşeceklerini ifade eden Demir, ''Yönetim kurulu olarak ilk yarının bitimiyle birlikte geleceği sağlam temellere dayalı Elazığspor'u kurmak adına karar almıştık. Bu karar doğrultusunda düzenli ve sabit gelir elde ederek kulübün maddi olarak şahıslara bağımlılıktan kurtulmasını istiyoruz.

Bunun bir örneği olarak Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi otoparkını kulübümüz adına işletmeye başladık. Buradan elde edilen gelir sabit giderlerimizin bir kısmını karşılamaktadır. Buna benzer projelerle ilgili çalışmalarımız var. Görev süremiz içerisinde bu projeleri tamamladığımız taktirde Elazığspor mali açıdan kişilere bağımlı olmaktan kurtulacaktır. Ayrıca sportif olarak da hedefimiz, geleceğin takımını kurmak olmuştur. Yaptığımız transferler de bu amacı gerçekleştirmeye yöneliktir.'' dedi.

Demir, takımın bu hafta sonunda yapacağı Çanakkale Dardanelspor maçının hazırlıklarını sürdürdüğünü belirterek, hedeflerinin iyi futbol oynayıp, kazanmak olduğunu sözlerine ekledi. 

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 15:36:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?