6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Demir: Yola devam edeceğiz

Elazığspor'da, kulüp basın sözcüsü İzzettin Demir, sahalarında yapacakları Uşakspor maçından 3 puan alarak, yollarına devam etmek istediklerini söyledi..

İzzettin Demir, son haftalarda aldıkları farklı skorlu yenilgilerle birlikte yaşanan olumsuzlukların, geçen hafta deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi karşısında oynadıkları iyi futbol ve alınan 3 puanla ortadan kalktığını kaydetti.

Elazığspor'un, hedefleri olan bir takım olduğunu belirten Demir, ''Kazandığımız maç ve aldığımız 3 puan geride kaldı. Hafta sonunda kendi sahamızda ve seyircimizin önünde yapacağımız Uşakspor maçından da 3 puan alıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz'' dedi.

Demir, futbolcularına dün itibariyle ödeme yaptıklarını belirterek, futbolcuların maçbaşı alacakları dışında kulüpten alacaklarının kalmadığını bildirdi. Devre arasında yapılacak transfer çalışmaları için de kararlar aldıklarını ifade eden Demir, ''Yönetim kurulu, transfer komitesi oluşturularak, teknik heyetin vereceği raporlar doğrultusunda transfer çalışması yapılmasına karar verdi. Transfer yapılabilmesi için kaynak temin etmek üzere görüşmelerde bulunacağız'' diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 15:26:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?