6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Elazığ'a 3 puan morali

Elazığspor Kulübü Basın Sözcüsü İzzettin Demir, Sakaryaspor maçının derbi niteliğinde bir karşılaşma olduğunu, bu karşılaşmadan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Ancak şu ana kadar oynadığımız maçlar itibarıyla baktığımızda hedeflediğimiz puanın gerisindeyiz" diye konuştu.

Sakaryaspor karşısında aldığı 3 puanla moral bulan bordo-beyazlı ekip, Antalyaspor karşısında alınan mağlubiyeti unuttu. Basın Sözcüsü İzzettin Demir, rakip takımın geçen hafta kendi sahasında mağlup olduğu için bu maça ciddi hazırlandığını, 3 puan parolasıyla Elazığ'a geldiklerini ifade etti.

Elazığspor'un da geçen hafta içerisinde bazı olumsuzluklar yaşadığını, Antalyaspor karşısında alınan farklı mağlubiyetten dolayı Sakaryaspor maçını kazanmaları gerektiğini belirten Demir, "Bu şartlar içinde başlayan müsabakada futbolcularımız, oyuna iyi başlamamasına rağmen çetin bir mücadele ortaya koydular. Oyuna baktığımızda da bizim kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Biz hedefi olan bir takımız. Derbi sayılabilecek bir maçtan 3 puanla ayrıldık, ancak sadece bir maç kazandık ve bu maç geride kaldı. Bundan sonra önümüzdeki hafta sonunda oynayacağımız Türk Telekomspor maçını düşünüyoruz. Şu ana kadar oynadığımız maçlar itibarıyla baktığımızda hedeflediğimiz puanın gerisindeyiz. Bundan sonra bir seri yakalayarak ilk yarıyı hedeflediğimiz puanlarla bitirmek istiyoruz'' dedi. Demir, hafta sonu oynanacak Türk Telekom maçı için hazırlıklarına yarın başlayacaklarını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2005 Pazartesi 17:20:56
Güncelleme :14 Kasım 2005 Pazartesi 17:25:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?