7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Elazığ'da Şentürk dönemi

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Elazığspor, Teknik Direktör Adnan Şentürk ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Geçen sezon Ankaragücü'nde görev yapan Adnan Şentürk'ün 3 yardımcısıyla bugün göreve başlayacağı belirtildi.

Bordo-beyazlı yönetim, ilk yarının sona ermesinin ardından karşılıklı olarak sözleşmesini fesh ettiği teknik direktör Ekrem Al'ın yerine Adnan Şentürk'ü getirdi. Yöneticilerle yaptığı görüşmede anlaşmaya varan Teknik Direktör Şentürk, kulüp binasında düzenlenen törende 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kulüp Başkanı Mustafa Yıldız, Antalyaspor maçı öncesinde başlayan ve devam eden olayların takımı bu noktaya getirdiğini söylerken, takımın bu duruma düşmesinde kadro dışı bırakılan futbolcuların büyük payının olduğunu kaydetti. Yıldız, "O zaman bazı şeyleri sineye çekerek takımın zarar görmemesi için gerekli işlemleri yapamadık. Ancak geçtiğimiz günlerde toplanarak radikal kararlar aldık ve birçok futbolcuyu gönderme kararı aldık" dedi.

Teknik Direktör Adnan Şentürk ise Elazığspor gibi hedefi olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyleyerek, "Yönetim kurulunun önemli atılımlar öncesinde beni tercih etmesi bana onur verdi. Bir şeyler vermek için buradayım. Ulaşılabilir hedefler koymak istiyoruz. Gençlere önem veren birisi olarak taraftarların keyif alacağı, aynı zamanda kazanmak için mücadele eden bir takım oluşturacağız. Elazığspor'u başarıya ulaştırmak için çaba göstereceğiz" diye konuştu.

Takımı çok iyi tanımadığını, göndereceği ya da transfer edeceği futbolcular konusunda zamana ihtiyacı olduğunu belirten Şentürk, Elazığspor'a gelmeden önce 4 takımdan teklif aldığını, ancak tercihini Elazığspor'dan yana kullandığını ifade etti.

Bu arada, Teknik Direktör Adnan Şentürk'ün yardımcılıklarını, Necdet Yaslıoğlu, Ender Durmuş ve kaleci antnenörü İsmail Altınok'un yapacağı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 13:45:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?