6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Elazığ'da yüzler gülüyor

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyesspor'u 3-1 yenerek 3 puan alan Elazığspor'da yüzler gülüyor.

Deplasmanda alınan galibiyetin sıkıntıların aşılmasında büyük katkı sağlayacağını belirten Elazığspor Basın Sözcüsü İzzettin Demir, bu hafta oynanacak Uşakspor maçında taraftarların takımı desteklemesini istedi.

Demir, son haftalarda yaşanan puan kayıplarının telafi edilmesi için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçında galibiyeti hedeflediklerini, müsabaka içerisinde de takımda görev verilen oyuncuların mücadeleci ve kazanma hırsı içinde oynamalarının kendilerini mutlu ettiğini, söyledi.

Verilen mücadelenin sonucunda da 3 puana üç güzel golle ulaşıp amaçlarına ulaştıklarını dile getiren Demir, "Antalyaspor maçıyla başlayan puan kayıpları, son olarak sahamızda Kocaelispor maçında devam etti. Biz bu grupta hedefini ortaya koyan takımlardan biriyiz. Yaşanan puan kayıplarının yanında bazı olumsuzluklar da sıkıntı yaşattı.

Bunların sona ermesi, takımımız üzerindeki olumsuzluğun giderilmesi için Gaziantep maçı bir dönüm maçı olarak görülüyordu. Neticede Elazığspor bu maçı kazanıp olumsuzluklara bir nokta koydu. Şimdi, ligin ilk yarısını tamamlayacağımız iki maçımız kaldı. Bu maçları da kazanıp ilk yarıyı ilk 6 takım arasında tamamlamayı düşünüyoruz" dedi.

İzzettin Demir, Uşakspor'u mutlaka yenmeleri gerektiğini ifade ederek, "Takımın kazanması için bu karşılaşmada taraftara ihtiyacımız var. Uşakspor maçında Atatürk Stadı'nın taraftarlarımız tarafından dolmasını istiyoruz.

Elazığspor hedefi olan bir takım. Yaşadığımız sıkıntılar, olumsuzluklar bizi hedefimizden alıkoyamayacağı gibi bir maç kazanmakla da işimizi bitirmiş olmayacağız. Sıkıntıları aşarak, birlik ve beraberlik içinde hedefimize ulaşmanın mücadelesini vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 17:38:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?