6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Elazığspor Teknik Direktörü Aksu istifa etti

Elazığspor Teknik Direktörü Mustafa Aksu görevinden istifa etti. Elazığspor Yönetim Kurulu, yaptığı toplantının ardından alınan bir kararla Teknik Direktör Mustafa Aksu ile yollarını ayırdı.

Elazığspor Teknik Direktörü Mustafa Aksu, hazırlık kampını terk etmeden önce yaptığı açıklamada, istifa ettiğini belirterek, "2 haftadır burada kamp yapıyoruz. Elazığspor, bu dönemde maddi olarak rahatlmasına rağmen transfer yapılmadı. Kadronun hem kaliteli hem de zengin olması lazım. Ancak bu olaya yönetim kurulunun sıcak bakmaması bizi değişik düşüncelere sevk etti. Sabote edilmeye başlandık. Transferler gerçekleşmedi. Sürekli bugün olacak, yarın olacak dendi.

Bir teknik adam olarak bizim de kendimize göre bir kariyerimiz var. Ben de bunun ileride bir kaosa dönüşeceğini düşünerek, görevi bırakmamın hem benim için hem de kulüp için hayırlı olabileceğini düşündüm. Bu takımın önünün açılması gerektiğini düşündüğüm için görevimden istifa ettim. Göreve başladığımız ilk günden bu yana davranışlarıyla bize karşı farklı bir yaklaşım içinde olan yönetim kurulundaki belirli bir grubun bu işe sıcak bakmaması ve güven ortamının oluşmaması nedeniyle istifa etmek zorunda kaldım" dedi.

Mustafa Aksu, vicdanen rahat ve huzurlu olduğunu söyleyerek, "6 aylık süre içinde elimden geleni yaptım, mücadele ettim. Ancak görevimden bir şekilde ayrılıyorum. Başarılı her takımda, takım ruhu vardır, takım birlikteliği vardır. Yönetime kızgın ve dargın değilim. Biz profesyoneliz. Ben emeklerimin karşılığını tam alamadığım için istifa ettim. Ben bir görev yapıyorum. Benim de ideallerim var. Bu bir profesyonellik. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Maalesef Elazığ'daki teknik adamlara zor günlerde görev teklif edilir, hiçbir şart koşulmaksızın. Herkes bu görevi yapmaya çalışır. Bunun da değerlendirmesini kamuoyuna bırakıyorum" dedi.

Mustafa Aksu'nun görevinden istifa etmesi ile Yozgatspor Teknik Direktörü Ekrem Al'ın istifasının çakışması ise "Ekrem Al, Elazığspor'un başına mı gelecek" sorularını gündeme getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2005 Pazar 15:14:38
Güncelleme :7 Ağustos 2005 Pazar 15:45:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sedat serhat IP: 85.98.55.xxx Tarih : 9.08.2005 15:00:07
hocamızın istifasına üzüldük.ancak kimse bu kulübün üzerinde bir güç değil.ekrem hocayla basarılı olacağımıza inanıyorum