6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Futbolculara 10'ar milyar ceza

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Elazığspor'da yönetim, geçen hafta Antalyaspor karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından futbolculara 10'ar milyar para cezası verdi.

Basın Sözcüsü İzzetin Demir, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yönetim Kurulu toplantısında hafta içinde futbolcuların maddi sorunları öne sürerek, antremana çıkmamaları ve yine hafta sonunda oynamış olduğumuz Antalyaspor maçında alınan farklı mağlubiyet ayrı ayrı değerlendirilmiş, teknik heyet ve futbol şube sorumlarının sunduğu raporlar görüşüldü.

Yönetim olarak futbolculara 10'ar milyar para cezası verilmesine karar verdik. Artık bundan sonra alınacak kötü sonuçlar için bu kadar iyimser olmayacağız. Daha ağır cezalar verebiliriz. Formanın hakkını veren oynayacak" diye konuştu.

Deplasmanda oynadıkları Antalyaspor maçında, bordo-beyazlı ekibin ulaşım giderlerini karşılayan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ'a teşekkür eden Demir, "Bundan sonra özellikle deplasman giderlerinin işadamları tarafından karşılanması istiyoruz ve destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2005 Çarşamba 14:47:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?