7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Gakkoş destek bekliyor

Kategorisi takımlarından Elazığspor, sahasında oynayacağı maçlarda taraftar desteği istiyor. Kulüp Başkanı Mustafa Yıldız, şampiyonluğun seyirciye bağlı olduğunu belirterek, "Herkesten bu hafta stadı doldurmalarını istiyoruz" dedi.

Bu hafta sahasında oynayacağı Uşakspor maçının hazırlıklarını sürdüren bordo-beyazlı ekipte kulüp başkanı Mustafa Yıldız, futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler olarak, üzerlerine düşen görevi layıkıyla yapmaya gayret ettiklerini ifade ederek, "Ama, bizim bu hafta özellikle istirhamımız, bütün taraftarlarımızın stadyuma gelmeleridir. Bizim rakibimiz olan bütün takımlar, maçlarını dolu dolu seyirciye oynuyorlar.

Bu takımları yan yana koyduğumuz zaman, Elazığsporla kıyaslamak bile ayıp olur. Çünkü bizim çok kaliteli bir takımımız var. Dolayısıyla seyircilerin, taraftarların maçlara niye gelmediğini bende anlayamıyorum. Bunun yönetimden kaynaklandığını zannetmiyorum, çünkü Süper Lig'de de aynı sıkıntılar vardı. Bu takım Süper Lig'de de mücadele ettiği zaman seyirci sıkıntısını yine çekiyordu" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2005 Cuma 11:49:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?